Department of Children, Youth, and Families Oversight Board Agenda

Date: June 3, 2019 Time: 9:00 am - 4:00 pm

Location: Dunn Gardens, 13533 Northshire Rd NW, Seattle, WA 98177 Staff: Crista Johnson, *Executive Director* & Nickolaus Colgan, *Administrative Coordinator*

Time	Topic	Lead
9:00 – 9:10	Welcome & Opening Remarks	Co-Chairs;
(10 mins)	wetcome & opening Kemarks	Crista Johnson
9:10 – 9:20 (10 mins)	Approval of March 28 Meeting Minutes Action: Consider approval of 3.28.18 meeting minutes	Co-Chairs
9:20 – 9:50 (30 mins)	Group Activity: Small Group Walk 'n Talks	Board members
9:50 - 10:50 (60 mins)	Develop Shared Values	Crista Johnson
10:50 – 11:00 (10 mins)	Break	
11:00 – 12:00 (60 mins)	Department of Children, Youth & Families Presentation: Who is DCYF? (40 mins) Dialogue with Sec. Ross Hunter (20 mins)	Secretary Ross Hunter of <i>DCYF;</i> Board members
12:00 – 1:00 (60 mins)	Working Lunch Open Public Meetings Act Training (30 mins) Bylaws Discussion and Review (30 mins) Action: Consider approval of Board bylaws	Stacia Holler, AAG; Bylaws Subcommittee
1:00 – 1:40 (40 mins)	2019-2020 Board Priorities Discussion	Crista Johnson
1;40 – 1:55 (15 mins)	Public Comment	
1:55 – 2;05 (10 mins)	Group Activity: 2019-2020 Board Priorities Selection	Board members
2:05 – 2:15 (10 mins)	Break	
2:15 – 2:45 (30 mins)	Finalize 2019-2020 Board Priorities	Board members
2:45 - 3:30 (45 mins)	Develop Stakeholder Engagement Plan	Crista Johnson
3:30 – 3:50 (20 mins)	July Meeting Agenda Setting	Board members
3:50 – 4:00 (10 mins)	Closing Remarks and Adjourn	Co-Chairs