Department of Children, Youth and Families (DCYF) Oversight Board

Date: Thursday, March 28, 2019 **Time:** 5:30 PM – 8:30 PM **Location:** John A. Cherberg Building, 304 15th Avenue SW, Conference Room ABC, Olympia, WA 98501

Time	Торіс	Lead/participants
5:30 – 5:40 PM (10 mins)	Welcome & Opening Remarks	Co-chairs
5:40 – 6:10 PM (30 mins)	Review Proposed Board Work Plan	Co–chairs & Exec Dir Board Members
6:10 – 6:35 PM (25 mins)	Meeting Schedule for Board Meetings	Co-chairs & Exec Dir Board Members
6:35 – 7:00 PM (25 mins)	Break & Dinner	
7:00 – 7:15 PM (15 mins)	Administrative Coordinator Hiring Decision	Exec Dir & Board members
7:15 – 7:30 PM (15 mins)	Bylaws – Discussion and Decision	Board members
7:30 – 8:00 PM (30 mins)	Stakeholder Engagement Process	Co-chairs & Board members
8:00 – 8:20 PM (20 mins)	May Retreat Planning	Exec Dir Board Members
8:30 PM	Adjourn	Co-Chairs