## Department of Children, Youth, and Families Oversight Board Agenda

D C
Y F
OVERSIGHT BOARD

**Date:** June 18, 2020 **Time:** 10:00 am – 1:30 pm

Location: Online: https://us02web.zoom.us/j/85339965674 | ID: 853-3996-5674

Phone: 1-253-215-8782 | ID: 853-3996-5674

**Staff:** Crista Johnson, Executive Director & Nickolaus Colgan, Administrative Coordinator

**Meeting Objective:** To understand the network administrator model and expectations of DCYF (RCW 74.13B.020), to hear experiences of contracted providers working with DCYF in different contract models across the state, and to discuss the characteristics of different model structures.

Time	Topic	Lead
10:00 – 10:05 (5 mins)	Welcome, Roll Call, Announcements and Approval of Minutes	Crista Johnson
	Action: Consider approval of 5/21/2020 meeting minutes	
10:05 – 10:20 (15 mins)	Acknowledging and reflecting on the call for racial justice DCYF Oversight Board next steps	Co-Chairs; Crista Johnson
10:20 – 10:30 (10 mins)	What is a network administrator? Introduction and background on the network administrator model	Steven Grilli, DCYF Director of Child Welfare Programs; Frank Ordway, DCYF Chief of Staff
10:30 –11:15 (45 mins)	<b>Family Impact Network:</b> Contracting with DCYF as a network administrator in Region 1 and Region 2, and the experience of administering the model	Sheila Morley, Family Impact Network; Erica Hallock, Family Impact Network; Julie Dosier, Caring Hearts Social Services
11:15 – 11:30 (15 mins)	Q & A with Family Impact Network	Board Members
11:30 – 11:45 (15 mins)	Public Comment	Nickolaus Colgan
11:45 – 12:45 (60 mins)	Provider Panel: Facilitated discussion with contracted visitation and placement providers on their experience working with DCYF in different contract model structures  - Angela Kraemer, Angela's Family Services  - Nnenna Hill, Amaris Family Services  - Jacqueline Tutt, Lorene's Place  - Debi Hood, Reliable Enterprises	Co-Chairs; Crista Johnson
12:45 – 12:55 (10 mins)	Challenges of network administrator model	<b>Steven Grilli</b> , DCYF, Director of Child Welfare Programs
12:55 – 1:15 (20 mins)	Board discussion on position of network administrator model and expectations of DCYF	Board
1:15 – 1:30 (15 mins)	Closing Remarks & Adjourn Review 2020 work plan	Co-Chairs