## Department of Children, Youth, and Families Oversight Board Agenda

D C
Y F
OVERSIGHT BOARD

**Date:** September 17, 2020 **Time:** 10:00 am – 1:30 pm

**Location:** Online: <a href="https://us02web.zoom.us/j/89698471670">https://us02web.zoom.us/j/89698471670</a> | ID: 896 9847 1670

Phone: 1-253-215-8782 | ID: 896 9847 1670

**Staff:** Crista Johnson, Executive Director & Nickolaus Colgan, Administrative Coordinator

Time	Topic	Lead
10:00 – 10:10 (10 mins)	Welcome, Roll Call, Announcements and Approval of Minutes Action: Consider approval of 8/20/2020 meeting minutes	Crista Johnson
10:10 – 10:15 (5 mins)	Opening Remarks	Co-Chairs
10:15 – 10:55 (40 mins)	DCYF Child Care Licensing, Regulations and Enforcement Changes Over Time	Travis Hansen, DCYF Statewide Licensing Administrator Tyler Farmer, DCYF Policy Program Manager
10:55 – 12:05 (1 hr 10 mins)	Provider Panel: A panel of licensed early learning providers will speak to their experiences working with DCYF and changes to licensing and enforcement practices	Lois Martin (facilitator), Community Day Center for Children; Angelia Maxie, Tiny Tots Development Center; Mary Curry, Pathways Enrichment Academy; Lisa Conley, Child Care Resources representing Family, Friend or Neighbors (FFN) Providers Luc Jasmin, Head Start & ECEAP/School Age Care Provider
12:05 – 12:10 (5 mins)	Break	
12:10 – 12:25 (15 mins)	Public Comment	Nickolaus Colgan
12:25 –12:55 (30 mins)	Board Q & A: The Oversight Board will have the opportunity to ask the DCYF Licensing Team questions as a follow up from what is heard during the provider panel	Board Members
12:55 – 1:25 (30 mins)	Draft DCYF Oversight Board 2020 Annual Report Discussion: The Oversight Board will do an initial review of the first draft of the annual report and select members to form a subgroup to work on further changes to the report before the October meeting review.	Crista Johnson
1:25 – 1:30 (5 mins)	Closing Remarks & Adjourn	Co-Chairs