## Early Childhood Development & Primary Prevention Subcommittee Agenda

**Date:** February 25, 2021 **Time:** 2:00 p.m. – 4:00 p.m.

**Location:** Online: <a href="https://us02web.zoom.us/j/81372456767">https://us02web.zoom.us/j/81372456767</a> | ID: 813 7245 6767

Phone: 1-253-215-8782 | 813 7245 6767

**Staff:** Crista Johnson, Executive Director & Nickolaus Colgan, Administrative Coordinator

Time	Topic	Lead
2:00 – 2:10 p.m. (10 mins)	Welcome, Roll Call and Opening Remarks	Crista Johnson
2:10 – 2:20 (10 mins)	Finalizing Subcommittee Name & Scope	Subcommittee
2:20 – 2:40 p.m. (20 mins)	<b>Subcommittee Role and Expectations:</b> Activities, planning, roles, communications	Crista Johnson
2:40 – 3:10 p.m. (30 mins)	Child Care Facility Violation Report Internal Review Process (IRP) Panel Application Reviews & Process RCW 43.216.395	Crista Johnson
3:10 – 3:15 p.m. (5 mins)	Break	
3:15 – 3:55 p.m. (40 mins)	Strategic Plan Measure Development & Discussion: Create High Quality B-8 System	Dr. Vickie Ybarra, Director of Office of Innovation, Alignment and Accountability (OIAA), DCYF
3:55 – 4:00 p.m. (5 mins)	Closing Remarks & Adjourn	Crista Johnson

