## Early Childhood Development & Holistic Caregiver Supports



Date: March 25, 2021 Time: 1:00 p.m. – 3:00 p.m. Location: Online: <u>https://us02web.zoom.us/j/88226602071</u> Staff: Crista Johnson, *Executive Director* & Nickolaus Colgan, *Administrative Coordinator* 

Time	Торіс	Lead
1:00 – 1:10 p.m. (10 mins)	Welcome, Roll Call and Opening Remarks	Crista Johnson
1:10 – 1:15 (5 mins)	Revisit Subcommittee Name	Subcommittee
1:15 – 1:30 p.m. (15 mins)	Performance Measure Review	Crista Johnson
1:30 – 2:15 p.m. (45 mins)	Integration of WA Statewide Early Learning Coordination Plan and DCYF Strategic & Equity Plan Updates	Kelli Bohanon, Director, Early Learning Programs Division, DCYF
2:15 – 2:30 p.m. (15 mins)	Review Identified Surveys and Next Steps	Crista Johnson
2:30 – 2:40 (10 mins)	<b>April Full Oversight Board Meeting Planning:</b> Report out information on DCYF performance & identifying voices from the public to invite for engagement	Subcommittee
2:40 – 2:45 p.m. (5 mins)	Closing Remarks & Adjourn	Crista Johnson